Varmepumper

Varmepumper er et miljø- og økonomivenligt alternativ til andre varmekilder såsom gaskedler og oliefyr. Den store fordel ved en varmepumpe er, at den udnytter varmen i luften udefra og solens energi til at producere varme til din bolig. Du kan dermed spare på varmeregningen og samtidig få en mindre miljøskadelig løsning til hjemmet. Der findes flere typer af varmepumper, hvoraf de mest almindelige er luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper. En luft-til-luft-pumpe opvarmer luften i boligen, hvorimod en luft-til-vand-pumpe opvarmer brugsvandet. Vi hjælper dig med at opsætte netop den løsning, der passer til dit behov.

Stor erfaring i branchen

Som en familieejet og familiedrevet virksomhed har vi gennem flere generationer arbejdet med VVS og varmesystemer og har derigennem opbygget stor erfaring fra kunder i det meste af Nordsjælland. Vi har baser i Hørsholm og Ølstykke og servicerer kunder fra Holte til Frederikssund.

Højt servicenivaeu

Vi går meget op i at have en god dialog med kunden samt et respektfuldt samarbejde, da vi tror på, at det er baggrunden for effektivt arbejde, og at vi når alle opgaverne til tiden. Vi lytter altid til vores kunder og supplerer deres ønsker og behov med vores faglig vurdering og råd. På den måde er vores kunder sikret et resultat, hvor driftsikkerheden og brugervenligheden går hånd i hånd.

Kontakt os i dag

Skal du have monteret en ny varmepumpe, står vi klar med faglige kompetencer og professionel vejledning. Ring til vores afdeling i Hørsholm på tlf. 4586 0061 eller til afdelingen i Ølstykke på tlf. 2675 0061. Vi servicerer kunder i det meste af Nordsjælland, herunder områder omkring Kokkedal, Nivå, Holte, Ølstykke, Jyllinge og Frederikssund. Alternativt kan du skrive os en mail på michael@hillestroemvvs.dk eller jonas@hillestroemvvs.dk.