Fjernvarme

Fjernvarme er en meget effektiv og økonomisk måde at varme boligen op på. Vi både monterer og servicerer fjernvarmesystemet hos dig og giver dig professionel rådgivning undervejs omkring vores anbefalinger til netop dig og hvilke besparelser, du kan hente. Skal du have efterset fjernvarmesystemet, hjælper vi også. Vi har stor erfaring med at installere fjernvarme hos private, erhvervskunder, boligforeninger og offentlige bygninger.

Vi klarer alt for dig

Hvis du ønsker fjernvarme, klarer vi det hele for dig. Vi klarer alt fra opsætning til den endelige tilslutning til fjernvarmenettet. Vi leverer derfor en professionel og komplet løsning. Vi dækker hele Nordsjælland med fjernvarme. Desuden kan du med stolthed være en af de kunder, der tager skridtet mod klimaforbedringer i dit nabolag. Vi servicerer kunder i det meste af Nordsjælland, herunder områder omkring Kokkedal, Nivå, Holte, Ølstykke, Jyllinge og Frederikssund.

Vi går op i god service

Vi sætter en stor stolthed i at give dig den bedst løsning, der passer til dine behov. Vi tilbyder derfor autoriseret og professionel hjælp med alt inden for fjernvarme. Vi tilbyder blandt andet:

  • Installation af fjernvarmeanlæg
  • Fjernvarmeservice
  • Fjernvarmemålere
  • Reparation af fjernvarmeanlæg
  • Udskiftning af radiatorer

Kontakt os allerede i dag

Overvejer du at få lavet installation af fjernvarme, så tøv ikke med at ringe til os. Vores kyndige medarbejdere står klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Ring til vores afdeling i Hørsholm på tlf. 4586 0061 eller til afdelingen i Ølstykke på tlf. 2675 0061. Du er også velkommen til at sende en mail til os på michael@hillestroemvvs.dk eller jonas@hillestroemvvs.dk.