Blikkenslager

Er faldstammerne slidte, eller er der forkert fald på tagrenden, så står vores blikkenslagere klar til at hjælpe dig med den bedste løsning. Hos Hillestrøm VVS tilbyder vi professionel blikkenslagerservice. Vi har mange års erfaring med blikkenslageropgaver i alle afskygninger, og derfor er ingen opgaver for store eller for små. Som blikkenslager leverer vi altid godt håndværk med stor fokus på kvalitet. Vi tilbyder alle former for blikkenslagerarbejde blandt andet inddækninger og tagrender til konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt for os, at du får den rette løsning.

Professionalitet i højsæde

Vores vigtigste nøgleord er professionalitet. Derfor går vi også til alle opgaverne – uanset omfang – med et højt niveau af professionalitet. Tilgangen afspejler sig ikke kun i vores arbejde, men også i rådgivningsprocessen, så vores kunder får følelsen af, at der bliver taget hånd om deres ønsker og behov. Vi lytter altid til vores kunder og supplerer deres ønsker og behov med vores faglig vurdering og råd. På den måde er vores kunder sikret et resultat, hvor driftsikkerheden og brugervenligheden går hånd i hånd. Vi har baser i Hørsholm og Ølstykke og servicerer kunder fra Holte til Frederikssund.

Kontakt Hillestrøm VVS i dag

Hos Hillestrøm VVS går vi meget op i at have tilfredse kunder, som står tilbage med det bedste resultat, derfor er den gode dialog med kunden samt et respektfuldt samarbejde baggrunden for, at arbejdet udføres effektivt, og at alle opgaverne er færdige til tiden. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at ringe til vores afdeling i Hørsholm på tlf. 4586 0061 eller til afdelingen i Ølstykke på tlf. 2675 0061. Du er også velkommen til at sende en mail til os på michael@hillestroemvvs.dk eller jonas@hillestroemvvs.dk.

Vi kan også hjælpe med badeværelserfjernvarme og varmepumper.