Badeværelser

Drypper vandhanen, eller er det tid til at nytænke badeværelsets design? Vi træder til uanset, hvad du skal have lavet på dit badeværelse. Vi har stor erfaring i opsætning af nye badeværelser og reparation af alt fra vandtilførsel til faldstammer. Er der opstået et problem med fx bruser eller toilet på dit badeværelse, kan vi med garanti hjælpe dig. Hos os får du en pålidelig service og en tidsplan, der ikke skrider, så projektet forsinkes.

Fra stilrent skandinavisk til dynamisk og moderne

Vi har mange års erfaring med alverdens forskellige typer badeværelser. Hver familie har sin egen stil, og vi gør det muligt at lade jeres drøm gå i opfyldelse. Vi har godt kendskab til forhandlere af både helløsninger og enkeltelementer til dit nye badeværelse. Vi hjælper dig, hvad end du er til skarpe linjer, mere personligt design eller nytænkende løsninger. Når du vælger os, er du garanteret en god, kompetent service. Vi afslutter nemlig først projektet, når du er tilfreds og det hele er i orden.

Kontakt os i dag

Står du og skal have udskiftet nogle elementer på dit badeværelser eller vil have nyt badeværelse, står vi klar med faglige kompetencer og professionel vejledning. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop dit projekt. Ring til vores afdeling i Hørsholm på tlf. 4586 0061 eller til afdelingen i Ølstykke på tlf. 2675 0061. Vi servicerer kunder i det meste af Nordsjælland, herunder områder omkring Kokkedal, Nivå, Holte, Ølstykke, Jyllinge og Frederikssund. Alternativt kan du skrive os en mail på michael@hillestroemvvs.dk eller jonas@hillestroemvvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skal du bruge en blikkenslager? Vi kan hjælpe med fjernvarmevarmepumper og meget andet.